GIV-MONT d.o.o. - trgovina stolarskom rezanom gradom  
 
 

     
 
  izbornik
 
Početna stranica
O nama
Rezana građa
  Stolarska građa
  Elementi za prozore i vrata
  Brodski pod i lamperija
  Ostali proizvodi
Usluge
Cjenik proizvoda
Kontakt informacije
 
     

     
 
  gdje smo?
 
 
GIV-MONT d.o.o.
Dravska 64
40323 Prelog
gsm: +385 98 626 834
 
e-mail:
 
Opširnije
 
     
 
 
     
 
  o nama
 
Tvrtka GIV-MONT d.o.o., sa sjedištem u Prelogu, osnovana je 1997. godine, kao trgovačko društvo s ograničenom odgovornošću za termotehničke instalacije i završne radove u građevinarstvu, trgovina, export-import, zastupane po direktoru društva g. Željko Blažinčić.

Prvi radovi započeli na strojarskim instalacijama i postrojenjima, na radilištima u dalekoj Rusiji, točnije u Volgogradu. Poslije nekoliko godina firma započinje sa istim radovima u Sloveniji i Hrvatskoj, a 2006. godine otvara svoiu podružnicu u Sloveniji pod nazivom GIV-MONT d.o.o., Inštalacije, Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana-Črnuče.

Stjecajem okolnosti te stalnim prisustvom na Ruskom tržištu, 2003. godine počeli smo se baviti uvozom sibirskog ariša za Hrvatsko, a nešto kasnije i za Slovensko tržište, koje nam je i prioritet. Godine 2007. osnovali smo TRGOVINU STOLARSKOM REZANOM GRAĐOM u Hrvatskoj, u Prelogu, koja isključivo prodaje sibirski ariš i jelu, te smo počeli uvoziti hrast iz Kavkaza i Dagestana.

Napominjemo da smo u 2007. godine u Rusiji postavili i montirali kompletnu pilanu i strojeve Slovenskog proizvođaća WRAVOR d.o.o., gdje se javljamo kao jedan od vlasnika te ujedno za istu firmu, to jest WRAVOR d.o.o., iz Slovenije, zastupamo interese po prodaji istih u Rusiji.

 
     
 

     
 
  grupe proizvoda
 
Rezana grada   Rezana grada   Radijalne lamele   Radijalne lamele
Stolarska rezana grada   Stolarska rezana grada   Brodski pod i lamperija   Brodski pod i lamperija
Troslojni elementi   Troslojni elementi   Ostali proizvodi   Ostali proizvodi